Feestelijke Teksten
Voor aanbieders

Voor aanbieders

Hoe maak je jouw (kinder)feestarrangement bekend?

Een kinderfeest organiseren is 1 ding, maar ouders (of bijvoorbeeld een groep vrienden) vinden die het feestje wat jij aanbiedt willen boeken is een heel ander ding. Hoe krijg je het voor elkaar om jouw feestje in het spotlicht te zetten? Hoe krijg je meer naamsbekendheid? Uiteraard zijn hier heel veel manieren voor. Zoals:

  • Je bedrijf/feestje bekend maken via de plaatselijke media
  • Er over praten en praten, zodat zoveel mogelijk mensen ervan af weten en zij jou dus kunnen aanraden bij bekenden die een kinderfeestje willen houden
  • Een aantrekkelijke site maken (Ja, dat is ook verstandig als je puur lokaal bezig bent. Mensen zoeken vaak eerst naar meer info op internet!)
  • Een artikel plaatsen op relevante sites
  • Een artikel laten schrijven door relevante sites
  • Adverteren op relevante sites
  • Mensen die bij jou geweest zijn verleiden om een review te schrijven

Bij meerdere van deze punten kan je ook op deze site terecht. Je kunt hier adverteren, een link laten plaatsen in een bestaand artikel, een artikel laten schrijven óf deze zelf aanleveren. De prijzen hiervoor kan je vrijblijvend opvragen.

‘Feestelijke teksten’ is onderdeel van tekstbureau ‘geWILde teksten’. Natuurlijk kunnen wij dus ook op andere manieren jou helpen. Zo kunnen wij voor jou teksten voor je eigen site aanleveren, een blog voor je bijhouden (waarmee je sneller vindbaar zult zijn), maar ook je helpen bij teksten voor brochures of bijvoorbeeld voor nieuwe verhalen die je op het feestje vertellen wilt. Ook hiervoor kan je contact met ons opnemen.

Dit kan je doen door contact op te nemen via info@feestelijketeksten.nl of te mailen naar wil@gewildeteksten.nl.

GeWILde teksten is eveneens bereikbaar op het telefoonnummer 06 23965397.